Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Praktisch

  Behandelingen gebeuren steeds op afspraak. Dit kan u doen via het nummer 0479 85 61 56. Huisbezoeken zijn mogelijk in de omgeving van Merchtem. Indien we niet telefonisch bereikbaar zijn, kan u altijd een bericht nalaten met uw gegevens. We bellen u zo spoedig mogelijk terug.


  We zijn geconventioneerd en werken volgens de tarieven bepaald door het RIZIV. Na elke behandeling kan er cash of met Payconic betaald worden, tenzij anders overeen gekomen. Het getuigschrift voor verstrekte hulp wordt na een aantal behandelingen meegegeven zodat een groot deel door de verzekeringsinstelling terugbetaald wordt. 

  • Doktersvoorschrift
  • Kleefbriefje van de mutualiteit 
  • Identiteitskaart
  • Eventuele medische documentatie 
  • Mondmasker en grote handdoek 

  Er is voldoende parkeergelegenheid met parkeerschijf op wandelafstand van de praktijk oa Langesteenweg, achter het August De Boeckhuis of voor en achter de kerk. Een openbare fietsenstalling vind je om de hoek voor de kerk. 

  Huisbezoeken

  Indien nodig kan de behandeling ook tijdelijk thuis plaatsvinden. Van zodra de patiënt zich opnieuw naar de praktijk kan verplaatsen, geven we hier steeds de voorkeur aan.

  Jouw sessies

  We werken steeds op afspraak. Wanneer u de geplande afspraak niet kunt nakomen, gelieve dan op tijd te annuleren. Bij geen of laattijdige (<24 uur) verwittiging wordt de sessie aangerekend. 

  Maatregelen

  Zowel jij als ik hebben steeds een mondmasker op en ontsmetten onze handen bij de start van een sessie.

  Maak jouw afspraak in onze praktijk in Merchtem

  Vul gerust het formulier in of bel ons op. We helpen je heel graag verder.