Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
  Graag gaan wij met jou op zoek naar de geschikte behandeling om het meest optimale resultaat te verkrijgen. Door geregeld bijscholingen te volgen, proberen we jullie met de nieuwste technieken te behandelen.

  Algemene revalidatie

  In de praktijk kan je terecht voor revalidatie na een ongeval, sportletsel of operatie (zoals prothesen, pees-, spier- of kruisbandletsels, etc). 

  Manuele therapie

  Manuele therapie, een specialisatie binnen de kinesitherapie, richt zich op functiestoornissen van zenuwen, spieren en gewrichten.

  Manuele lymfedrainage

  Manuele lymfedrainage is een zachte massagetechniek die het overtollig vocht probeert af te voeren. Met MLDV kunnen we de vochtdoorstroming stimuleren.

  Zwangerschapsbegeleiding

  Laat je zowel prenataal als postnataalbegeleiden om je voor te bereiden en te ondersteunen bij de lichamelijke veranderingen die hier bij komen kijken.

  Taping

  Kinesiotape kan aanvullend worden gebruikt bij de behandeling en is bijvoorbeeld heel handig als extra spierondersteuning. 

  Wil je graag meer informatie?

  Vul gerust het formulier in of bel ons op. We helpen je heel graag verder.